Tjänster

GNESTA ALLSERVICE erbjuder ett brett utbud av tjänster. Om du inte hittar den tjänst du letar efter på listan, tveka inte att kontakta oss. Diesel, Elektronik, Lätta Lastbilar, Reparation, Service, Utför försäkringsskador, Hämta/lämna service (av kundbilar), Snabbservice, Däck, 4 Hjulsmätning, Karosseriverkstad, Lackering.Alla kunder är viktiga för oss och vi försöker anpassa oss till alla nya förfrågningar.

Om din bil behöver bärgning kan du ringa oss på 015812020 för vår egen bärgningsservice eller be den bärgningstjänst som din försäkringsbolag utsett att lämna av din bil på vår 24-timmars öppna parkeringsplats. Droppa bara in nycklarna i brevlådan i ytterdörren tillsammans med dina kontaktuppgifter så kommer vi att bärga in bilen i garaget nästa dag och kontakta dig med en reparationsoffert. Innan du lämnar din bil på vår 24-timmars parkeringsplats, kom bara ihåg att ta ur registreringsbeviset och alla personliga tillhörigheter ur bilen .


Bilreparationer

När din bil behöver repareras behöver du inte leta längre.

Däckservice

Vi erbjuder försäljning och service på allt inom däck och fälg, allt från hjulbalansering och skiftning,

Billackering-Plåt-Glas

Från mindre uppfräschningar till ett helt nytt utseende, vi klarar det.

    Bilvård

      När vi rekonditionerar en bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilens utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen åtgärdas både interiört och exteriört,

Kontakt

GNESTA ALLSERVICE AB MASKINVÄGEN 12
GNESTA
646 34
015812020
0763755272
gnesta.allservice@gmail.com